Kaffila -Silkkaa iloa Tampereella Viikko 44/19

on
Aleksis Kivenkatu 11, 33200 Tampere

Tänne yritin jo päästä lokakuussa mutta sisään mahduin vasta joulukuussa. No ei nyt ihan niinkään mutta totta toinen puoli. Kolmas kerta toden sanoi. Kun en asu Tampereella niin mahdollisuus ei aukene joka päivä. Tilannehan on kahvilan näkökulmasta ihana kun iltapäivästä on jokapöydässä joku. Bloggaajan ei niinkään kun kuvien ottaminen on huomattavan hankalaa kun pitäisi tuntemattomia ihmisiä välttää. Sitten yritin sunnuntai-illasta juuri sulkeutumisen jälkeen. Minähän en lannistunut, minulla oli arkivapaa töistäni ja kun maanantai aamu valkeni, tytär lähti opiskelemaan niin hetkeni koitti ja ovi aukeni.


Tilasin ison laten kauramaidolla ja siinä kyllä tosissaan riitti litkimistä. Siinä istuskellessa ja nauttiessani hitaastam aamusta aistini olivat hereillä. Kuin kiusallaan olivat paistaneet tuoretta pullaa, jonka huumaava tuoksu leijaili kahvilan joka soppeen. En kyllä ollut ollenkaa pahoillani, kohotti ihanasti maananataifiilistäni . Ja ei, ei sitä voinut vastustaa. Matkalla kassalle kohde kyllä vaihtui sellaiseen ihanaa muffinsiin kun vitriinissä oli niin paljon kaikkia ihania leipomuksia. Vegaanitaivas tähtineen suorastaan, valikoimaa oli.

Oli muuten ihana kuunnella ”salaa” nurkan takana kun kahvilantyöntekijä antaumuksella kertoi seuraavalle asiakkaalle tuotteista lisätietoja. Kyllä tuli tunnelma että ihanaa kun meillä on asiakkaita, jotka ovat tiedeostavia ja kiinnostuneita. Ei se vaikeaa ole valloittaa asiakkaita mutta valinta se on, asenne ratkaisee -aina! Tuolla tavalla niitä ihastuneita ja sitoutuneita vakioasiakkaita tehdään! Ei ihme että ovi käy aamusta iltamyöhään. Iso plussa kauramaidosta, nam minusta

Tampere on kyllä haastava paikka kahvilanystävälle kun monia varteenotettavia vaihtoehtoja on melkein joka kulmalla. Tätä kulma Kaffilaa en suosittele kiertämään vaan kulkemaan rohkeasti kohti ja pujahtamaan ovesta sisään kodikkaaseen miljööseen. Taidetta seinillä, upottavia tyynyjä, luettavia lehtiä ja kaikkea viihtyisää. Täältäkin saa paikalliseen tapaan ostettua aamiassettejä heti seitsemältä alkaen. Kaupunkielämän delux. Voi nauttia lounasta, välipalaa, suolapalaa, herkkupalaa mitä palaa sitten onkaan vailla. Sillälailla maailma tuntuu kerrassaan mainiolta paikalta, nääs.

https://www.facebook.com/KAFFILATAMPERE/

Suosittelen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s