Espresso House Malmin Nova -yläkerranyllätys Viikko 42/19

on
Malminkaari 13, 00700 Helsinki

”Se olis aika kiva ja olis uimahallin vieressä” Näillä sanoilla sovittiin tapaaminen tänne ketjukahvilaan. Näitä Espresso Houseja tuntuu olevan vähän niinkuin ”joka kulmalla” ja ehkä siksi olen blogissani näitä ketjupaikkoja hiukan vältellyt. Koska blogini ajatus alunperinkään ei ole ollut pingottaminen vaan rento meininki ajattelin että tänne mennään kun ystävä kerran suosittelee.

Ei tasalaatuisessa mitään vikaa ole. Prosessit ja tarjonta on tälläisissä paikoissa tarkoin harkittuja ja varmasti taiten tehty, sääntöjen mukaan. Kieltämättä kiva oli fiilis tässä paikassa, ainakin minun silmää viehättävä sisutus. Pieniä pöytäryhmiä, joihin oli saatu yksityisyydenkin tunnelmaa. Mukava uppoutua keskuteleuun kahvikaverinsa tai miksei seurueensakin kanssa. Tarjolla suolaista ja makeaa moneen makuun, allergiat huomioiden.

Kahvilat työllistävät usein nuoria henkilöitä ja se on minusta hieno juttu. Kahvilatyössä pääsee hommaan kiinni ilman alan koulutusta saa työkemusta joka on arvokasta teki myöhemmin elämässään mitä hyvänsä. Työhönsä voi suhtautua monella tapaa. Ne kolme nuorta jotka minä näin tiskin takana olivat kerrassaan huikeita. Hymyä, iloa ja valoa oli nähtävissä, silloinkin kun jono kassalla hellitti. Ei siis ollut pelkkää asiakaspalveluhynyä vaan aitoa iloa. Tuntuu vaan niin hyvältä saada sydämellistä palvelua. On ihanaa tulla yllätetyksi positiivisesti.

Meillä on ollut kahvikaverini kanssa usien suunnitelmia mennä uimaan, niin oli nytkin mutta, mutta ja mutta. Niin sitä helposti lipsuu noista liikuntatavoitteistaan ja suunnitelmistaan. Joskus on ollut aika kun vuoron perään veimme liikuntaseteleitä kuntosalille ja pahimmillaan se saattoi olla kuukauden ainoa käynti siellä. Elämä opettaa, kummallakaan ei ole kuntosalikorttia tällä erää. Laghjakortit sen sijaan ovat aivan ihana juttu. Täältäkin sellaisen voisi hankkia. Useana vuona tyttäreni joka kävi koulua keskustassa toivoi lahjaksi kahvilalahjakortteja. Niitä oli ilo antaa ja hakea Istahtaa samalla itsekkin nauttimaan hetki jouluhyörinästä ja miettiä maailman menoa.

https://www.facebook.com/pages/Espresso-House-Malmi/442868306106736

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s