Makiata – Ja Maukasta mahan täydeltä Viikko 30/19

Aino Ackténtie 8, 00400 Helsinki

Voi miten pidänkään oivaltavista sanaleikeistä ja tämän kahvilan nimi on minusta kerrassaan mainio. Viehko ja kiehtova on kyllä itse kahvilakin. Päivää piristävän kahvihetken lisäksi täällä voi nauttia lounasta tai ostaa kotiruoka-annoksia mukaasi. Eivätkä palvelut jää siihen vaan voit tilata suolaista ja makeaa kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Täältä saa tarvittaessa tilattua vaikka ammattikokin jos sellaista tarvitsee.

Ystäväni asuu tämän kahvilan lähellä ja on kuulema käyttänyt kahvilan palveluja paljon. Se on aina hyvä merkki kun asiakas haluaa tulla yhä uudelleen asioimaan. Silloin on syntynyt luottamus hyvään laatuun, joka tääällä ulottuu tuotteista asiakaspalveluun asti. Ystävälläni on sellainen elämäntilanne päällä, että monella elämän saralla laatu ei ole ollut sitä mitä on pitänyt ja hän joutunut viime aikoina käyttämään sanallasi lahjojaan erilaisten palautteiden ja hakemusten kirjoittamiseen. Ihan valtavia energiasieppaajia sellaisten viralliseten tekstien kirjoittamiset. Ken on joutunut puoliaan pitämään kaksin käsin, tietää mistä kirjoitan. Mutta ystäväni on vahva ja sitkeä, asiat tulevat varmasti järjesteymään.

Itse olen vasta viime vuosina oppinut arvostamaan omaan kirjoittamisen lahjaani. Miten sitä onkaan sokea omille vahvuuksille tai minun tapausessa on tarvinnut oppia rakastamaan itseään ja sitä kautta oppinut myös arvostamaan osaamistaan. Kiitos ystävät kun olette antaneet postiivista palautetta teksteistäni. Sillä on ollut suuri merkitys minulle. Syksy on kohta taas ovella. Se aika kun työväenopiston kursseille ilmoittaudutaan. Itse kävin kesällä WordPress kurssin eli tämän alustan käytön mille näitä tekstejä Puhuttiin siitä miten uusin asioiden opettelu on vapauttavaa, vie koko ihmisen uusille vesille. Minun kohdalla kirjaimellisesti kävi niin kun päätin kevääällä osallistua melontakurssille. Päätin katsoa ovatko rajoitteeni totta ja eivät ne olleet mutta siitä lisää toisen kerran.

KIrjat ovat aina merkinneet minulle paljon. Ystäväni kanssa. Juttelimme siitäkin miten kumpikin pidämme lukemisesta ja itse olen löytänyt uutena asiana nuo kännykkään ladattavat kirjasovellukset, joita voi lukea tai kuunnella oman mielen mukaan. Ystäväni kertoi lukevansa tällä hetkellä Mia Kankimäen kirjaa: Naiset joita ajattelen öisin. Tarinaa naisista joilla jokaisella omat rajoitteensa mutta jotka ovat lähteneet liikkeelle niistä huolimatta tai niiden kanssa. Niin mekin keski-ikäiset haluamme pysyä elämässä kiinni haasteinemme ja voimavaroinemme.

Suosittelen Makiata kirjalla tai ilman. Tilaa muuten vuokrataan myös yksityiskäyttöön, täällä voisi kokoontua vaikka kirjallisuuspiiri. Kesällä voit löytää itsesi puiden siimeksestä läheiseltä viheriöltä jossa sijaitsee muutama kahvilan pöytä. Nyt oli niin kuuma että meille sopi hyvin varjoisampi paikka kadulla kahvilan ikkunan alla.

http://www.makiata.fi/

https://www.facebook.com/cafemakiata/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s