Café Kailas – Kesäkeidas Heinolassa viikko 28/19

Siltasaari 1, 18100 Heinola

Jos olet jäänyt kaipaamaan Heinolan läpi ajamista matkalla pohjoiseen, niin annan nyt ainakin yhden hyvän syyn poiketa siellä jälleen. Juuri ennen keskustaa kun kurvaa oikealle niin sieltä löytyy kerrassaan viehättävä taukopaikka, oikea kesäkeidas. Kahvila on auki ainoastaan kesäisin eli talvella ei kannata täällä kahvikupin toivossa jarrutella.

Mitenköhän monta kertaa elämässäni olen ajanut nelostietä etelään ja pohjoiseen tai tulen vielä ajamaan? Ei voi tietää mutta tuhansissa mennään vähintään 10 kertaa vuodessa edestakasin 50 vuoden ajan tekee jo 1000 kertaa. Huh huh. Muistan ajan kun jonossa köröteltiin ja tunnelma vanhoissa kotteroissa oli käsinkosketeltava. Ei ollut ilmastointia tunnelmaa viilentämässä.

Olen pysähtynyt täällä Siltasaaressa useamman kerran ja joka kerralla palvelu on ollut ystävällistä ja huomioivaa. Vitriinistä on aina ollut jotain juuri sopivasti persoonallista tarjottavaa, niin että joutuu oikein valitsemaan minkä hyvän sillä kertaa aikoo nauttia.

Miljöö on erityisen viehko. Virtaava vesi ja yli kulkeva rautatiesilta antaa paikalle ihan omaa fiilistä. Pöytäpatio huvimajoineen on selkeästi harkinnalla ja rakkaudella rakennettu. Kyllä täällä matkalaisen kelpaa istahtaa alas, nauttia kuppi kuumaa tai kylmää keran leivonnaisten. Sitä pääsee suorastaan jo melko leppoiseen tunnelmaan ihan vain olemalla läsnä hetkessä.

Mökkimatkakaverini

Pitsipaperi tassilla, pieni puusilta, lampi lintuineen ja vaikka saniaiset. Kyllä suosittelen ❤️ Samalla voit muistella omia elämäsi matkoja ja vaikka poiketa siinä lelukaupassa, joka jää siihen mäkeen vasemmalle pohjoiseen ajettaessa, kyllä vaan, se on yhä auki.

https://kailas.fi/fi/etusivu

https://www.facebook.com/cafekailas/

https://www.facebook.com/HeinolanTalousMuoviJaLelu/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s