Allas Café -Pulahdus ja piristys viikko 22/19

on
Katajannokan laituri 2a, 01600 Helsinki

Aina piristää tavata ihmisiä joiden kanssa on jakanut jonkin erityisen kokemuksen.  Vuonna -15 meitä aloitti kahdeksan hengen Aslak kuntoutusryhmä Ortonilla.  Pian osoittautuikin, että olimme kerrassaan vallaton tyttöjoukko. Olemme sen jälkeen pitäneet yhteyttä säännöllisen epäsäännöllisesti. Ja pyrkineet yhdistämään tapaamiseemme aina jollain tavalla liikunnan. Vesielementti on ollut kuvassa mukana usein.

Allas sea pool oli meille kaikille uusi tuttavuus. Kelluvat uima-altaat sekä merivesiallas aivan presidentin linnan edustalla, kauppatorin kupeessa, kannattaa ainakin kerran elämässään kokea. Tällä kertaa vettä tuli myös taivaan täydeltä, mutta se ei meidän tunnelmaa vetistänyt. Nauru raikui niin kuin aina tavatessamme.

Koska osa tuli pidemmästä matkasta kävimme jo heti tavattuamme Kappelissa kahvilla ja samalla päivittämässä viimeisimmät kuulumiset. Sitten uimaan. Meille fyysisesti raskasta työtä tekeville liikunnan lisääminen arkeen on usein haasteellista. Haasteellista oli kyllä myös vaatteiden vaihto ja pukukaapin löytäminen tästä uimaihmeestä. Remontoivat sitä parhaillaan paremmaksi. Mutta niin me vain yhdessä selvisimme altaaseen ja takaisin.

Nälkähän siinä ehti jo pulikoidessa tulla. Siirrymme yksissä tuumin tutkailemaan kahvilan tarjontaa. Vaikka muutakin pikkupurtavaa oli tarjolla, päädyimme kaikki valitsemaan salaattiannokset. Tilassa oli upeat suuret lasi-ikkunat ja näkymät tulevat varmasti vielä paremmin edukseen aurinkoisen säällä. Miljöö oli varsin miellyttävä ja oli mukavaa kun pääsimme kaikki yhden suuren pöydän ympärille.

Missä lie tapaammekaan taas seuraavan kerran jää nähtäväksi mutta tämä paikka oli sellainen jonne hyvin voi sopia treffit vaikkei uimaan olisi menossakaan, sillä tänne voi tulla vain nauttimaan kahvilan palveluista. Ystävällistä ja huomioivaa oli palvelu ja salaatista lähti uimarin nälkä.

Reippaina reput selässä kotimatkalle mutta kummasti piti vielä kurvata Fazerille pikku makea jälkipalaksi nauttimaan. Ei sillä etteikö täältä makeaa olisi saanut mutta kun se vaan on niin mukavaa kierrellä erilaisissa kahviloissa, liikuntaa sekin. Puhumattakaan muista hyvistä terveysvaikutuksista, joita sosiaalisilla suhteilla ihmisen elämään on. Että sellainen Aslak-tyttöjen sunnuntai, piristävä ja virkistävä!

Suosittelen!

https://www.allasseapool.fi/fi/

https://www.facebook.com/AllasSeaPool/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s