Café Cabriole – Rakkaudella rinnakkain viikko 9/19

Saimme puolisoni kanssa joululahjaksi lapsiltamme yön Haikon Kartanossa. Tällä viikolla automme nokka kääntyi kohti aina ihanaa Porvoota. Sinne on suuntautunut  elämän aikana monta mukavaa reissua. Yleensä kuitenkin vain Vanhan kaupungin alueelle. Tämänkertainen kahvila sijaitsee kuitenkin torin laidalla, uudella puolella. Se valikoitui kohteeksi suositusten perusteella. On aina mielenkiintoista kun tapaamani ihminen suosittelee henkilökohtaisesti jotakin palvelua tai paikkaa, mikä on tehnyt häneen vaikutuksen.

Yhteinen matka, lähelle tai kauas tekee hyvää parisuhteelle. Pienet irtiotot, pysähtymiset toisen äärelle ovat piristysruiskeita.  Kuunnellen ja katsellen, ollen läsnä ilman kiirettä, se on lahja. Ajan hiljainen virta oli vahvasti läsnä niin Haikossa kuin Café Cabriolessakin. Kahvila sijaitsee viime vuosisadan vaihteessa rakennetussa jugendtalossa. Menneet aikakaudet ja niiden kauneus on viehättänyt silmääni lapsesta saakka. Hiukan vanhanaikainen olen kyllä ollut parisuhteessanikin. Naimisiin mennessä otin puolisoni nimen, enkä edes miettinyt muuta.  Uskonut, että kun naimisiin mennään, niin yhdessä ollaan kunnes kuolema meidät erottaa. Toistaiseksi näin on ollut, tässä kuussa 25 vuotta!

Tästä konditoriasta olisi löytynyt erilainen kakku jokaiselle vuodellemme, jos olisimme niitä kakuin juhlistaneet. Niin ne ovat olleet erilaisia, elämänmakuisia, makeita, hedelmällisiä ja vähän suolaisiakin, nämä yhteiset vuotemme. Valikoimissa on aivan huikea valikoima erilaisia upeita luomuksia, oikea kakkugalleria! Tulevillekin vuosille löytyisi varmasti kakku kahvilan valikoimista. Täällä kun on omat valikoimat talvi- ja kesäkaudelle. Herkkusuita hemmotellaan. Tuotteet ovat esillä jotenkin erityisen houkuttelevasti suuressa vitriinissä. Henkilökunnan kokkitakit tekevät vaikutuksen, jota erityisen ystävällinen palveluasenne tukee, ammattilaisuus pukee!

Kiireenkin keskellä heillä oli aikaa vaihtaa pari sanaa satunnaisen matkaajan kanssa. Kun kerroin että päätin tänä vuona tehdä jotain uutta ja erilaista itselleni eli tämän blogin ja kahvilavierailut,  sain kuulla että tiskin toiselta puolelta eräs rohkea oli päättänyt kokeilla miekkailua.   Rohkeutta yrittää, erehtyä ja onnistua. Rakkaudesta omaan tekemiseen ja toisen kohtaamiseen, niistä se muodostuu, menestys niin kahvilassa kuin parisuhteessakin. Kyllä kysytään tahtoa kummassakin mutta kun yhdessä onnistutaan, niin ilokin on moninkertainen. Tässä kahvilassa oli hyvä tuntu ja tunnelma, jotain vanhaa ja jotain uutta, monen monta mahdollisuutta. Kauneutta, korkeita tiloja, estetiikkaa ja oikein maukas lounas, kakkupalalla.

Kyllä suosittelen ❤️

http://www.cabriole.fi/index.html

https://www.facebook.com/cafecabriole/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s