Metrossa kohti muutosta


Odottavin mielin lähdin tänään kohti Espoota, jossa oli tarkoitus oppia tekemään WordPress sivustoa ja aloittaa oman blogin pitämistä tällä alustalla.

Metrolla matkustaminen elämys jo itsessään. Kun normaalisti kulkee autolla töihin niin oli hauska havainnoida itseään matkustajana. Metroilu oli kuin veneily, jossa tekevä ihminen tekee jotain, tekemättä mitään. Sellainen meditatiivinen tila. Ajatukset lennähtelivät sinne tänne ja minä kiidin niiden mukana tunnelissa.

Ajatusputkessa

Pitäisikö ruveta harrastamaan metromeditointia? Että ihan tarkoituksellisesti istua töröttäisi linjan päästä päähän. Ratikka sopii kyllä tällaiseen raidenollaukseen oikein hyvin. Junamatkasta nyt puhumattakaan.

Jännän äärellä. Julkisuus, vaikka pienikin, on aina riski. Arvostelulle alttiiksi asettuminen vaatii rohkeutta. Ehkä juuri siksi nyt oli aika julkisen blogin. Olen tehnyt itseni kanssa paljon töitä että uskaltaisin kulkea omia polkujani, omien mielipiteiden kera. Tästä tulee varmasti mielenkiintoinen aikamatka menneeseen ja tulevaan, kulkemalla tämän hetken kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s