Konditoria pH7 -Monenlaista kauneutta Viikko 3/19

Tänään oli tärkeä päivä, nimittäin kampaajapäivä. Minulla on ollut ihmisiän aivan ihana kampaaja. Tutustuimme lastemme ollessa pieniä touhutessamme MLL:n tiimoilta kaikenlaista lapsellista. Nyt on ensimmäinen lapsista jo 23 V eli ihmisikä. 

Olen saanut syntymälahjaksi melko riittoisan hiuspehkon. Sen värjääminen ja käsittely ei aina ole ollut helppoa, joskus raidat ovat näkyneet vain laskussa.  Muistan kun menin ensimmäistä kertaa Tuulan käsittelyyn. Se tunne, kun hiuksissa oli väriä niin että se näkyi ja tuntui makeelta, oli huikea. Silloinen työporukkani sanoi minut nähtyään että ymmärränhän ettei paluuta ole? Ja olen ymmärtänyt, käyn Tuulan käsittelyssä suurista piirtein säännöllisesti. Puolen vuoden ajat varattu aina eteenpäin kalenteriin. 

Nyt sattui kampaajapäivä kahvilapäiväksi ja keksin viedä tämän ystävättereni kahville, ennen kuin istahdan kampaajan tuoliin käsiteltäväksi. Tuusulassa on helmi jonka uuneista tulla tupsahtaa ulos monenlaista suolaista ja makeaa.  Kertovat itsestään näin :”pH7 on maailman ruokatrendejä seuraava, innovatiivinen alan edelläkävijä niin konditoria kuin leipomotuotteissakin. Menestyksen salaisuus on alusta asti ollut innovatiivinen, innostunut ja ahkera tiimimme, joka pystyy aina yhä uudelleen ylittämään itsensä” Ja tämän kyllä aistii kun astuu tehtaanmyymälän kahvilaan sisään.  Silmä söisi, kun vain masuun mahtuisi. Onneksi herkkuja voi ostaa myös mukaan sillä aukioloaika rajallinen, ma-pe 8-17.


Kyllä leivonta on taidetta, kädentaitoja, rakkautta lajiin, esteettistä, mieltä nostattavaa, asioita, joita voi kyllä liittää myös kampaajakäyntiin. Innostunut ja ajassa kiinni on Tuulakin. Lämmin palvelu lisää nautintoa. Kyllä varmaan kampaajana saa melkoinen kuuntelijakin olla, halusi tai ei. Kampaaja on monelle melkoinen henkireikä. On ihanan nollaavaa selata seiska päivää lehtiä, pikkuisen paheksua maailman menoa ja nauraa rätkättää milloin millekkin siinä välissä. Kyllä elävöittää arkea kummasti. 


Tämän projektini kahvilakäynti olisi voinut olla myös kampaajakäynti sillä tällä kampaajalla saa aina kupin kahvia ja kurkistella pikkuleipäpurkkiin. Sellaista arjen luksusta. Kummassakin paikassa oli asiakaspalvelussa sydän paikallaan 💓


Kyllä suosittelen , kumpaakin paikkaa!

konditoriaph7 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s