Cafe Regatta

Kuva: Nina Mustonen

Päätin täyttää vuotta 2019 asioilla jotka ovat sydäntä lähellä, ystävillä ja kahviloilla. Usein sitä miettii että olisipa aikaa tavata ystäviä. Olisipa muuttuu todeksi vain muuttamalla ajankäyttöään. Kahvilat ovat olleet minulle ilon aihe lapsesta saakka. En oikein tiedä mistä asti se kumpuaa mutta kyllä kahvilla käynti on kerrassaan arjen luksusta. Alkavan vuoden torstait on toivoa täynnä niin kuin vanhassa sanonnassa sanotaan. Se on olkoon kahvilapäiväni. Ei tiukkapipoisesti vaan rennollam otteella, jos ei torstait niin sitten joku toinen päivä sillä viikolla tai voihan se olla väliviikon jälkeen vaikka tuplabuukkaus. 

Lähdin vähän jo harjoittelemaan ennen aikojani. Mervi ystäväiseni kutsui minut Cafe Regattaan. Sijainti on merellinen, Helsingin Töölössä, Sibeliuspuiston ja soutustadionin välissä. Hinta on tosiaankin kohtuullinen ja auki jokaikinen päivä, näin lupaavat. Paikka on täynnä, siis t ä y n n ä, kaikkea esteettistä. Vierailu on kuin pieni seikkailu. Nuo muutamat kuvat antaa vain osviittaa paikasta. Avotuli pihalla on on kyllä ihana, tuli on niin lumouksellinen elementti. Paikka on kuin pieni seikkailu tai aikahyppy.

Kaks tonttuu! Kuva: Nina Mustonen

Ystävyys on myös lumouksellista, satumaista ja iloista. Mervi on ystävistäni hän, jolle ikä on vain numero ja asenne on että rajoitukset ovat vain omassa päässä. Niin veti mimmi pommilla järveen viime kesänä, että vieläkin naurattaa, kun sitä muistelen. On ihanaa kun aikuisiässä elämään on tullut ihminen, jonka kanssa kahvikupin äärelle voi jakaa myös niitä elämän pohjasakassa muhivia asioita. Yhteiseen pöytyyn sopii ilo ja suru, suolainen ja makea. 

Meri on jännä elementti, samaan aikaan kutsuva ja pelottava. Meren tuoksu on huumaava mutta täytyy tunnustaa, että uimaan pulahdan mieluummin järveen. Nyt kyllä jännittää millaisia kohtaamisia vuisi 2019 tuokaan tullessaan, mielenkiintoisia kohtaamisia on mukava odottaa. Rohkeasti vain  kutsua tulemaan, sinun mielikahvilaasi. 


http://caferegatta.fi/

Suosittelen 😄 

Kuva: Nina Mustonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s